Nieuwsbrief 01 | mei 2024 - Hiense Waard

Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 01 | mei 2024

NIEUWS
Inloopavond 5 juli 2023
Tijdens een drukbezochte inloopavond in restaurant De Engel is het plan Hiense Waard aan de omwonenden en belangstellenden gepresenteerd. De eerste reacties lieten een overwegend positieve grond­houding ten opzicht van de plannen zien. Wel zijn er een aantal vragen gesteld over de uitvoering van het plan.
Met de opgehaalde informatie, ideeën en stand­punten gaan wij aan de slag om het plan een stap verder te brengen.
       
Samenwerking Staatsbosbeheer
Op 15 december 2023 is de intentieovereenkomst met Staatbosbeheer getekend tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Hiense Waard. Namens Staatsbosbeheer ondertekende directeur Sylvo Thijsen de overeenkomst. De initiatiefnemers beogen een kwaliteitsimpuls voor de Hiense Waard. Staatsbosbeheer onderschrijft de doelstellingen van het project Hiense Waard en participeert in het project door de natuurterreinen te verwerven en beheren als deze zijn opgenomen in het Gelders Natuurnetwerk.
Daarmee is de duurzame instandhouding en ontwikkeling van de natuur in de Hiense Waard gegarandeerd.
Op de foto (v.l.n.r.): Ton Driessen (Teunesen), Sylvo Thijsen (Staatsbosbeheer), Han de Beijer & Wendy Klomp (De Beijer)

Website Hiensewaard is online!
Op 21 mei 2024 is de website www.hiensewaard.com gelanceerd. Op deze website is informatie te vinden over de gebiedsvisie, het planproces, nieuws etc. Ook kunt u uw ideeën of suggesties voor de verdere planuitwerking aan de initiatiefnemers meegeven.
Hiense Waard is een initiatief van De Beijer Groep & Teunesen Zand & Grint, met steun van Staatbosbeheer, © 2024
Terug naar de inhoud